Wat is er de aankomende weken te doen in Scheveningen

Zo 19 Nov Ma 20 Nov Di 21 Nov Wo 22 Nov Do 23 Nov Vr 24 Nov Za 25 Nov Zo 26 Nov Ma 27 Nov Di 28 Nov Wo 29 Nov Do 30 Nov Vr 01 Dec Za 02 Dec Zo 03 Dec Ma 04 Dec Di 05 Dec Wo 06 Dec Do 07 Dec Vr 08 Dec Za 09 Dec Zo 10 Dec Ma 11 Dec Di 12 Dec Wo 13 Dec Do 14 Dec Vr 15 Dec Za 16 Dec Zo 17 Dec Ma 18 Dec Di 19 Dec Wo 20 Dec Do 21 Dec Vr 22 Dec Za 23 Dec

Do 05 Oktober

Bezienswaardigheden
Madurodam
Sealife Scheveningen

Controleer voor alle zekerheid zelf even de openingstijden, zeker op feestdagen.
Wilt u iets eten, drinken of kopen? Dan raden wij u van harte onze sponsors aan.

Sponsors van Alles over Scheveningen

Grote of bijzondere evenementen in Scheveningen 2017

zondag 12 November t/m zondag 14 Januari

Cool Event Scheveningen

In de wintermaanden wordt Scheveningen omgetoverd tot een waar winter paradijs. Met een overdekte schaatsbaan op het Kurhausplein on ICE, de ICE Roetsjbaan en de ICE EXPO op de boulevard bieden we bezoekers aan Den Haag en Scheveningen ICE pret voor jong en oud. Een ideaal uitje voor de wintermaanden.

Locatie: Kurhaus

Meer info

zaterdag 18 November t/m zondag 19 November

What the Fork?!?

De tweede editie van het What the Fork?!? Foodtruck Festival dit jaar vindt plaats op 22 en 23 juli! Hartje zomer genieten van een culinair, sfeervol en gezellig festival op een bijzondere locatie boven zee, De Pier! De foodtrucks/foodfietsen en vaste venues staan voor ambachtelijk bereid met een verhaal. Naast het aanbod van heerlijke gerechten presenteert What the Fork?!? ook een Handmade & Delicatessen markt. Proef de heerlijke producten en neem wat je buikje maar begeert mee naar huis! Het belooft een feestelijk weekend te worden want ook een uitgebreid muziekprogramma ontbreekt niet: Dj’s en live muziek waar de trucks zélfs nog van gaan swingen! Ook de allerkleinsten hoeven niet stil te zitten, voor hen zijn er speciale activiteiten georganiseerd. Kortom, er is genoeg te beleven op What the Fork?!? voor iedereen!

Locatie: Pier

Tijd: 12:00 t/m 20:00 en 22:00 uur

zaterdag 02 December t/m zondag 03 December

Handmade Market

Struinen boven zee, de frisse windlucht voelen én dan ook nog lekker kunnen eten en shoppen. De Pier presenteert de Handmade & Delicatessen markt, waar ondernemers op elk hun eigen creatieve manier hun assortiment laten zien aan de Scheveningse bezoeker. Elk product is gemaakt met veel passie, toewijding en liefde. Op deze manier komen veel unieke producten bij elkaar die je niet overal tegenkomt. En daar staat de Handmade Market voor: jou introduceren met de mooiste en meest heerlijke handgemaakte producten en delicatessen. De markten op De Pier zijn niet zomaar markten: het is een dagje uit! Naast het shoppen is er genoeg te beleven op De Pier. Denk aan een rondje in het reuzenrad uitkijkend over heel Scheveningen, onderuit gezakt genieten van de muziek die er gespeelt wordt of met de kinderen naar de Knutsel Pier elke zondag. Kortom, een heerlijke dag in Scheveningen voor jong & oud.

Locatie: De Pier

Tijd: 12:00 t/m 19:00 uur

vrijdag 08 December t/m zaterdag 09 December

Grape a Licious

Grape-a-Licious is hét festival waar wijnliefhebbers hun ogen uit kunnen kijken en tong laten smelten door het brede assortiment aan fantastische wijnen. En natuurlijk staan deze wijnen er niet alleen voor de sier! 14 druifsoorten uit 7 landen zijn te vinden in verschillende ‘landen’, elk land heeft namelijk zijn/haar eigen plek op dit wijnfeest! 14 druifsoorten uit 7 verschillende landen zorgen ervoor dat De Pier op 25 & 26 februari omgetoverd wordt tot een ware Heaven on Earth voor wijnliefhebbers! De bijzondere locatie van Grape-a-Licious maakt dit wijnfestival uniek in zijn soort. De Pier is, hoog boven zee, de uitgelezen locatie voor een wijnfestival als deze. Om deze heerlijke wijnen te complimenteren is er ook gedacht aan diverse delicatessen, zoals gedroogde worsten, Franse kazen, vijgen en andere lekkernijen. Ben je klaar om je smaakpapillen te laten verassen?

Locatie: De Pier

Tijd: 12:00 t/m 18:00 en 20:00 uur

zaterdag 09 December

De Scheveningen Light Walk

Op zaterdagavond 9 december 2017 is de 2e editie van de Scheveningen Light Walk Het is een evenement waar je je voor moet inschrijven. De inschrijving opent half juni. Wil je dit evenement niet missen, schrijf je dan NU in voor onze nieuwsbrief en ‘like’ onze Facebookpagina. Je wordt zo direct op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rond de allereerste editie van de Scheveningen Light Walk.

Locatie: Scheveningen

Tijd: 16:20 uur

Meer info

Deze evenementen en wat is er te doen op Scheveningen is onderdeel van Alles over Scheveningen en die omvat: Scheveningen-Haven, Scheveningen-Centrum, Scheveningen-Duinoord, Scheveningen-Duindorp , Scheveningen-Belgisch Park, Scheveningen-Statenkwartier, Straatfotos en Snuffelbeurs

Alle genoemde evenementen en data zijn onder voorbehoud.
Uw evenementen ook hier gratis plaatsen? Vul dan het formulier in, of neem contact op met de webmaster.