Bakken Bijgerechten Diversen aardigheden Hapjes & Amuse Hoofdgerechten Kruiden Maten en gewichten Nagerechten Pasta's Salades Sauzen Soepen Stampotten Vis Vlees Voorgerechten Whisky Wijn

Beschikbaar gesteld door Hans

Panna cotta van Panforte

Panna cotta van Panforte

IngrediŽnten


1 liter Panna cotta, alisa 250 gr Panforte 1 O lifr honing-caramelsaus Slagroom brokjes Amandel of hazelnootjes

Bereiding


Maar de panna cotta warm in een pannetje en smelt hierin de panforte.(niet laten koken) tot een mooie glade massa. Stort deze massa in amuse glaasjes. Laat dit 2 uurtjes opstijven in koelkast Voor het opdienen: Snij de 50gr. panforte klein en meng deze met de brokjes Amandel- of hazelnootjes en strooi dit uit over de glaasjes daarna een laagje slagroom en spuit over de slagroom mooie streepjes Oílife honing-caramelsaus.

Extra info


Alles kan je bij de Sligro halen.