Bakken Bijgerechten Diversen aardigheden Hapjes & Amuse Hoofdgerechten Kruiden Maten en gewichten Nagerechten Pasta's Salades Sauzen Soepen Stampotten Vis Vlees Voorgerechten Whisky Wijn Wokken

Beschikbaar gesteld door Hans

Pilav

Pilav

Ingrediënten


300 Gr. Nasi vlees 2 grote uien 1 Paprika I blikje tomatenpuree 1 Prei 250 Gr. Champignons 1 blik perziken op sap 2 eetlepels ketjap 1 theelepels sambal 1 eetlepels margarine

Bereiding


Vlees in blokjes snijden. Uien, champignons, paprika en prei klein snijden. Bak het vlees in de boter en voeg daarna de uien toe, deze laten smoren en daarna de champignons. paprika, prei, tomaten puree, ketjap, sambal en het sap van de perziken. Dit alles 10 a 15 min laten sudderen. Daarna de perziken in stukje snijden en toevoegen. Misschien de saus nog even wat binden met maizena

Extra info


Dit gerecht is goed te combineren met witte rijst en een witlofsalade.