Wat is er de aankomende weken te doen in Scheveningen

Za 14 Dec Zo 15 Dec Ma 16 Dec Di 17 Dec Wo 18 Dec Do 19 Dec Vr 20 Dec Za 21 Dec Zo 22 Dec Ma 23 Dec Di 24 Dec Wo 25 Dec Do 26 Dec Vr 27 Dec Za 28 Dec Zo 29 Dec Ma 30 Dec Di 31 Dec Wo 01 Jan Do 02 Jan Vr 03 Jan Za 04 Jan Zo 05 Jan Ma 06 Jan Di 07 Jan Wo 08 Jan Do 09 Jan Vr 10 Jan Za 11 Jan Zo 12 Jan Ma 13 Jan Di 14 Jan Wo 15 Jan Do 16 Jan Vr 17 Jan

Zo 05 Januari

Bezienswaardigheden
Madurodam
Sealife Scheveningen
Watersport
Aloha Surfschool

Controleer voor alle zekerheid zelf even de openingstijden, zeker op feestdagen.
Wilt u iets eten, drinken of kopen? Dan raden wij u van harte onze sponsors aan.

Sponsors van Alles over Scheveningen

Grote of bijzondere evenementen in Scheveningen 2019

zondag 10 November t/m zondag 26 Januari

CoolEvent Scheveningen

SCHAATSBAAN KURHAUSPLEIN Van 9 november t/m 26 januari kan er weer geschaatst worden op onze overdekte ijsbaan op het Kurhausplein van maar liefst 600m2. Dus haal je schaatsen uit het vet (of huur schaatsen bij ons ;-) en kom gezellig naar het Kurhausplein! De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse hapjes en drankjes. Let op! Handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan. IJSSCULPTUREN EXPOSITIE Vanaf zaterdag 7 december t/m zondag 12 januari kun je in de 500 m² grote gekoelde tent prachtige ijsbeelden komen bekijken. Het thema houden we nog eventjes geheim, maar het belooft weer een prachtige, interactieve tentoonstelling te worden. Je vindt de ijsbeelden in de grote gekoelde tent op het strand van Scheveningen naast De Pier. Tip: Kleed je warm aan, want binnen is het -15 graden!

Locatie: Scheveningen

Tijd: 12:00 t/m 20:00 uur

Meer info

zondag 01 December t/m zondag 22 December

Wintervuurwerk

Het Winter Vuurwerkfestival in Scheveningen is terug! Het wintervuurwerk is terug op Scheveningen. Op zondag 1, 8, 15 en 22 december vinden er om 18.00 uur winterse vuurwerkshows plaats op het strand ter hoogte van het Amrâth Kurhaus. Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen organiseert dit jaar wederom in samenwerking met Xena Vuurwerk het Wintervuurwerk. Het kleinschalige evenement met intiem karakter is vrij toegankelijk voor iedereen. De shows zijn goed zichtbaar vanaf het strand en boulevard en vinden onder voorbehoud van weersomstandigheden plaats.

Locatie: Strand ter hoogte van het Kurhaus.

Tijd: 18:00 uur

zaterdag 14 December

Kerstmarkt 'Kerstland' in Muzee Scheveningen

Ieder jaar wordt er in Muzee Scheveningen de traditionele Kerstmarkt – Kerstland – gehouden. De toegang tot Kerstland is gratis. Kerstland wordt georganiseerd door de Vereniging Vrienden Muzee Scheveningen en de opbrengst komt ten goede van het museum.

Locatie: Muzee Scheveningen

Tijd: van 10.00 tot 17:00 uur

Meer info

vrijdag 27 December t/m woensdag 01 Januari

Vreugdevuur Scheveningen

Gaat denk ik helaas niet door dit jaar. Wel begrijpelijk wat er afgelopen jaar mis ging, maar het helemaal niet door laten gaan is wel het andere uiterste. Ze gaan echt niet meer 15 hoger bouwen, dan ze mochten bouwen. En een beetje verplaatsen naar het noordelijk havenhoofd, waar veel minder gebouwen staan zal ook een optie kunnen wezen. Zet een paar waterkanonnen klaar voor als het weer uit de hand dreigt te lopen. Er komen 100.000 mensen naar kijken, wat heel geruisloos verloopt en wat goed is voor de gemeente Den Haag. Laat de gemeente Den Haag in ieder geval met een degelijke oplossing komen.(dit is trouwens de mening van de webmaster) Jaarlijks van 27 t/m 31 december vindt er op het Noorderstrand en op het Zuiderstrand van Scheveningen de opbouw plaats van het vreugdevuren op Scheveningen. Dit is een Scheveningse traditie en een ware race om het hoogste vreugdevuur van Nederland te organiseren. De vreugdevuren wordt op oudejaarsavond rond middernacht aangestoken en is gratis te bezoeken. Vanaf de boulevard van Scheveningen en op het zuiderstrand. Daar heeft u een goed uitzicht op de gigantische vreugdevuren.

Locatie: Noorderstrand

Tijd: 24:00 uur

Meer info

woensdag 01 Januari

Unox Nieuwjaarsduik

Om 12:00uur springen weer duizenden mensen het koude water in.

Locatie: Links naast de Pier

Tijd: 12:00 uur

Meer info

zondag 08 Maart

City-Pier-City Loop

Op zondag 8 maart 2020 vindt de 45e editie plaats van de CPC Loop Den Haag. Dit traditionele familie-evenement in Den Haag trekt jaarlijks tienduizenden deelnemers en bezoekers. De online inschrijving voor de CPC Loop Den Haag is geopend.

Locatie:

Tijd: vanaf 11:00 uur

Meer info

zaterdag 04 April t/m zondag 05 April

69 ste Duinenmars

De 69ste DUINENMARS zal worden gehouden op ZATERDAG 4 EN ZONDAG 5 APRIL U kunt lopen op zaterdag en/of zondag.

Locatie: Parkeerterrein Machiel Vrijenhoeklaan

Meer info

Deze evenementen en wat is er te doen op Scheveningen is onderdeel van Alles over Scheveningen en die omvat: Scheveningen-Haven, Scheveningen-Centrum, Scheveningen-Duinoord, Scheveningen-Duindorp , Scheveningen-Belgisch Park, Scheveningen-Statenkwartier, Straatfotos en Snuffelbeurs

Alle genoemde evenementen en data zijn onder voorbehoud.
Uw evenementen ook hier gratis plaatsen? Vul dan het formulier in, of neem contact op met de webmaster.