Welkom in Scheveningen Belgisch Park

Evenementen deze week in Scheveningen

zaterdag 01 Juli t/m zondag 02 Juli

Beach ThrowDown

Locatie: Beach Stadion bij noorderhavenhoofdTijd: 8:00 t/m 17:00 uur

Meer info

donderdag 15 Juni t/m zondag 25 Juni

Festival Classique

Tijdens ons 10-daagse festival verrassen we je graag met klassieke muziek in combinatie met verschillende kunstvormen als dans, theater, beeldende kunst en film. Wij denken buiten de gebaande paden en verwachtingspatronen van klassieke muziek zonder aan de kwaliteit van de muziek af te doen. Vertrouwde partners van Festival Classique verhuizen met ons mee naar Scheveningen. Het Residentie Orkest speelt maar liefst twee weekenden in het Kurhaus. Ook J.S. Bach vindt zijn route naar de kust en heeft een mooie plek gekregen in ons festivalprogramma. Naast deze herkenbare elementen verrassen wij je graag met een unieke pianovoorstelling, een route langs bijzondere kunstwerken en nog veel meer. Naast de zee, snuif je cultuur op bij Festival Classique.

Locatie: Div locaties

Meer info

zaterdag 24 Juni t/m zondag 25 Juni

Country Festival Scheveningen

Een van de grootste Country Muziek Festivals van Nederland vindt dit jaar op 24 en 25 juni plaats op de Boulevard van Scheveningen. Op 1 podium en 3 dansvloeren spelen een aantal bands en draaien verschillende DJ’s moderne Country Rock en Blues, alsmede traditionele country uit Nashville. Van Country Rock tot Blues en Rockabilly. Dit jaar worden er weer duizenden linedansers verwacht op de speciale houten dansvloeren in de badplaats.

Locatie: Kurhausplein en de BoulevardTijd: 12:00 t/m 18:00 uur

Meer info

zondag 25 Juni

Michael Jackson Memorial Day

Op 25 juni wordt het grootste Michael Jackson evenement georganiseerd; de Michael Jackson Memorial Day. Dit internationale evenement wordt gehouden in Scheveningen. De toegang is gratis. Het programma duurt van 10.00 tot 01.00 uur en staat bol van allerlei activiteiten in Michael Jackson stijl, waarbij de gehele opbrengst naar KiKa gaat. Er zijn live optredens op 3 podia, er zijn dans workshops, een flashmob, de 'Thriller Maze', MJ disco bowling, Xbox games en wordt er live getattoeerd. Er zijn 10 impersonators en lookalikes vanuit heel Europa aanwezig. Op de boulevard en pier worden het reuzenrad, de trein en carousel uitgerust met MJ muziek. Daarnaast is er merchandise, vinden de Lanterns of L.O.V.E. (een ceremonie met lichtjes op het strand) plaats en aansluitend een avondprogramma met Live muziek en een DJ.

Locatie: Scheveningen BadTijd: 10:00 t/m 01:00 uur

Meer info

Alles over Scheveningen omvat: Scheveningen-Haven, Scheveningen-Centrum, Scheveningen-Duinoord, Scheveningen-Duindorp, Scheveningen-Belgisch Park, Scheveningen-Statenkwartier, Straatfotos en Snuffelbeurs Contact - copyright