Welkom in Scheveningen Duinoord

Evenementen deze week in Scheveningen

zondag 12 November t/m zondag 14 Januari

Cool Event Scheveningen

In de wintermaanden wordt Scheveningen omgetoverd tot een waar winter paradijs. Met een overdekte schaatsbaan op het Kurhausplein on ICE, de ICE Roetsjbaan en de ICE EXPO op de boulevard bieden we bezoekers aan Den Haag en Scheveningen ICE pret voor jong en oud. Een ideaal uitje voor de wintermaanden.

Locatie: Kurhaus

Meer info

zaterdag 18 November

Intocht Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Op zaterdag 18 november 2017 komt Sinterklaas voor de 70ste keer de Haven van Scheveningen op zijn kop zetten. De Pakjesboot is al even onderweg en de pieten hebben laten weten in de volle voorbereidingen te zijn om alle kinderen te voorzien van cadeaus en overheerlijk snoepgoed! Vanaf zaterdagochtend 10:30 begint het ontvangst van Sinterklaas in de haven met een spannend optreden van Ernst & Bobbie! Na zijn aankomst in de haven zullen Sint en zijn pieten beginnen met de rijtoer door de winkelstraten van Den Haag! Kom jij ook gezellig naar de haven om de Sint te verwelkomen? We hopen je daar te zien!

Locatie: Haven van ScheveningenTijd: Zie route

Meer info

zaterdag 18 November t/m zondag 19 November

What the Fork?!?

De tweede editie van het What the Fork?!? Foodtruck Festival dit jaar vindt plaats op 22 en 23 juli! Hartje zomer genieten van een culinair, sfeervol en gezellig festival op een bijzondere locatie boven zee, De Pier! De foodtrucks/foodfietsen en vaste venues staan voor ambachtelijk bereid met een verhaal. Naast het aanbod van heerlijke gerechten presenteert What the Fork?!? ook een Handmade & Delicatessen markt. Proef de heerlijke producten en neem wat je buikje maar begeert mee naar huis! Het belooft een feestelijk weekend te worden want ook een uitgebreid muziekprogramma ontbreekt niet: Dj’s en live muziek waar de trucks zélfs nog van gaan swingen! Ook de allerkleinsten hoeven niet stil te zitten, voor hen zijn er speciale activiteiten georganiseerd. Kortom, er is genoeg te beleven op What the Fork?!? voor iedereen!

Locatie: PierTijd: 12:00 t/m 20:00 en 22:00 uur

Welkom in Scheveningen Duinoord

Alles over Scheveningen omvat: Scheveningen-Haven, Scheveningen-Centrum, Scheveningen-Duinoord, Scheveningen-Duindorp, Scheveningen-Belgisch Park, Scheveningen-Statenkwartier, Straatfotos en Snuffelbeurs Contact - copyright