Bakken Bijgerechten Diversen aardigheden Hapjes & Amuse Hoofdgerechten Kruiden Maten en gewichten Nagerechten Pasta's Salades Sauzen Soepen Stampotten Vis Vlees Voorgerechten Whisky Wijn
Kaas Fondue Kaas Fondue 800 gr champignons 200 gr gesneden kernhemkaas 16 dl water 200 gr boter 700 gr gesneden jongbeleg goudse kaas 200 gr bloem 200 gr gesneden ham blokjes 3mm zout, peper, peterselie
LamsboutLamsbout 4 aardappels eerst koken en daarna in reepjes snijden. 1 winterpeen in blokjes snijden. 2 uien 3 tomaten 4 teentjes knoflook 3 kleine zoete paprika in plakjes gesneden. 1 prei, goed wassen en klein snijden. 2 pakjes gerookte spekkies 2 blaadje basilicum
PilavPilav 300 Gr. Nasi vlees 2 grote uien 1 Paprika I blikje tomatenpuree 1 Prei 250 Gr. Champignons 1 blik perziken op sap 2 eetlepels ketjap 1 theelepels sambal 1 eetlepels margarine
Roergebakken andijvie met knoflook en ui Roergebakken andijvie met knoflook en ui 1 el. boter en/of scheut olijfolie 1 ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (geperst) Beetje gemalen Italiaanse kruiden 125 gr champignons zout en peper paprikapoeder 500 gr andijvie (schoongemaakt en gesneden) 50 gr pijnboompitten 3 eieren klein scheutje melk Geraspte kaas 75 gr. gerookte spekjes
Witlof ham uit de oven met échte kaassausWitlof ham uit de oven met échte kaassaus 3 stronkjes witlof 150 gram ham of beenham 150 gram kaas 5 eetlepels room Bieslook ˝ maggiblokje
121 gebrukers die samen 140 recepten hebben geplaatst waarvan zij er 54 laten zien | Contact