Kaas Fondue
800 gr champignons
200 gr gesneden kernhemkaas
16 dl water
200 gr boter
700 gr gesneden jongbeleg goudse kaas
200 gr bloem
200 gr gesneden ham blokjes 3mm
zout, peper, peterselie
Lamsbout
4 aardappels eerst koken en daarna in reepjes snijden.
1 winterpeen in blokjes snijden.
2 uien
3 tomaten
4 teentjes knoflook
3 kleine zoete paprika in plakjes gesneden.
1 prei, goed wassen en klein snijden.
2 pakjes gerookte spekkies
2 blaadje basilicum
Pilav
300 Gr. Nasi vlees
2 grote uien
1 Paprika
I blikje tomatenpuree
1 Prei
250 Gr. Champignons
1 blik perziken op sap
2 eetlepels ketjap
1 theelepels sambal
1 eetlepels margarine
Roergebakken andijvie met knoflook en ui
1 el. boter en/of scheut olijfolie
1 ui (gesnipperd)
2 teentjes knoflook (geperst)
Beetje gemalen Italiaanse kruiden
125 gr champignons
zout en peper
paprikapoeder
500 gr andijvie (schoongemaakt en gesneden)
50 gr pijnboompitten
3 eieren
klein scheutje melk
Geraspte kaas
75 gr. gerookte spekjes