Bakken Bijgerechten Diversen aardigheden Hapjes & Amuse Hoofdgerechten Kruiden Maten en gewichten Nagerechten Pasta's Salades Sauzen Soepen Stampotten Vis Vlees Voorgerechten Whisky Wijn Wokken

Aangeboden door enthousiaste kook liefhebbers

Na jarenlang geklungel met handgeschreven recepten die op den duur niet meer te lezen waren vonden wij dat het tijd werd dat dit beter kon.
En zo is dit privé receptenboek geboren. Nu is het mogelijk om uw persoonlijke recepten online te plaatsen en te wijzigen. U kunt uw privé recepten uitprinten maar nog makkelijker is om met een tablet te gaan koken. Nog een groot voordeel is dat u overal ter wereld bij uw eigen recepten kunt komen.
U kunt met een persoonlijke welkomstekst en foto dit kookboek nog persoonlijker maken.
Ook is er de mogelijkheid om recepten beschikbaar te stellen zodat andere mee kunnen genieten. U kunt per recept aangeven of andere deze ook mogen bekijken.
Wilt u gebruik maken van deze gratis dienst, die aangeboden wordt door alles over Scheveningen.nl, klik dan op registeren. Daar kunt u met een gebruikersnaam(e-mail) en wachtwoord een persoonlijk account aanmaken. Veel kook plezier.

1527 gebrukers die samen 194 recepten hebben geplaatst waarvan zij er 64 laten zien | Contact