Bakken Bijgerechten Diversen aardigheden Hapjes & Amuse Hoofdgerechten Kruiden Maten en gewichten Nagerechten Pasta's Salades Sauzen Soepen Stampotten Vis Vlees Voorgerechten Whisky Wijn Wokken
ChampignonsoepChampignonsoep 2 klontjes roomboter 4 el olijfolie 1 teentje knoflook 1 ui of 2 sjalotten 250 gr gewone champignons 250 gr kastanjechampignons 1 tl. tijm, gedroogd 1 tl. oregano 750 ml runderbouillon (warm 11/2 blokje) 250 ml room/koksroom 3 el. maizena peper zout
Goelasjsoep van kleine omaatjeGoelasjsoep van kleine omaatje 300 gr. Soepvlees 2 Aardappels 2 Grote uien 50 gr. Boter 2 baadjes laurier 2 volle eetlepels bloem 1 theelepel paprika poeder 1 blikje tomatenpuree 125 cl creme fraiche
UiensoepUiensoep Uien Patentbloem Bakboter Peper en zout Bouillonblokjes (vlees en groente) Verhouding van water en gesneden uien is het ongeveer het zelfde.
1607 gebrukers die samen 213 recepten hebben geplaatst waarvan zij er 63 laten zien | Contact