Bakken Bijgerechten Diversen aardigheden Hapjes & Amuse Hoofdgerechten Kruiden Maten en gewichten Nagerechten Pasta's Salades Sauzen Soepen Stampotten Vis Vlees Voorgerechten Whisky Wijn Wokken

Beschikbaar gesteld door Hans

Kaas Fondue

Kaas Fondue

Ingrediënten


800 gr champignons 200 gr gesneden kernhemkaas 16 dl water 200 gr boter 700 gr gesneden jongbeleg goudse kaas 200 gr bloem 200 gr gesneden ham blokjes 3mm zout, peper, peterselie

Bereiding


Maak de champignons goed schoon en hak ze in kleine stukjes en kook ze in het water 5 min gaar. Smelt de boter en roer de bloem er droog door heen, maak hiervan met de champignonnat een glad gebonden saus van. Roer de fijngesneden kaas en daarna de ham en champignons door de saus en maak de fondue op smaak af met zout peper en wat fijngehakte peterselie. Server het met in vieren gesneden stukjes stokbrood. Namens Ineke Liesthout smakelijk eten

Extra info


8 personen