Absurd Advocaat & rechtzaken Amerikanen Amtenaren Auto Bejaarden Belgen beroemde mensen Blondjes Boeren Buitenlandse Café Computer Dieren Diverse Dokters Duitsers Flauwe moppen Fun & Foto's Geloof Homo Jantjes moppen Jokes Kappers Kinderen Korten moppen Leger Lesbisch Mannen Moos Overheid Overige moppen Pikante moppen (18+) Raadsels Relatie Scholen en leraren Sport Uitspraken
Naar beneden Leger(7976) Hoogste score Top likeMop plaatsen

Hans


Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd
Een soldaat zegt tegen zijn maat:
“Mijn vrouw heeft twee hobby’s maar van beiden brengt ze niets terecht.”
“Bij tennis raakt ze niets en bij autorijden raakt ze alles” Grin Grin
Gepost op: 07-05-2013 23:39:34 0 Liked en de gem. score is 0

Hans


Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd
Vier mariniers zijn te laat bij de kapitein.
De kapitein wil weten waarom ze dan wel niet te laat zijn.
Marinier 1 komt binnen.
Kapitein: “En waarom was jij dan wel te laat?”
Marinier 1: “Nou ehh, ik ben maar een gewone boerenzoon, en gisteravond is het een beetje laat geworden, dus toen had ik snel een paard gepakt en reed als een speer naar het station, maar 100 meter voor het station zakte het paard ineens in elkaar.
Hartstikke dood, dus toen heb ik de trein gemist.”
Kapitein: “Oh, nou ja, ga dan maar.”
Marinier 2 komt binnen.
Kapitein: “En waarom was jij dan wel niet te laat?”
Marinier 2: “Nou, ik ben maar een normale boerenzoon, en gister werd het een beetje laat, dus toen moest ik snel een paard pakken uit de stal, maar blijkbaar had ik de verkeerde, dus 100 meter voor het station zakte het paard in mekaar, en toen had ik de trein gemist.”
Kapitein: Oh, nou ja, het zal allemaal wel, ga dan maar.”
Marinier 3 komt binnen.
Kapitein(al beetje chagerijnig): “En waarom was JIJ dan wel te laat?”
Marinier 3: “Nou, eeh eigenlijk, het zit zo, ik ben maar een normale boerezoon enne gisterr...”
Kapitein: “Jajaja nou weet ik het wel, gister werd het laat, paard gepakt, paard 100 meter voor het station in mekaar gezakt, trein gemist.
Ik ken het heele verhaal!!”
Marinier 3: “Ja, zo is het gegaan ja.”
Kapitein: “Nou, ga jij dan ook maar.”
Marinier 4 komt binnen.
Kapitein(vreselijk chagerijnig): “Waarom ben JIJ te laat??”
Marinier 4: “Nou, gisteravond werd het errug laat, en ik ben maar een normaa...”
Kapitein buldert: “JAAH, JE BENT MAAR EEN NORMALE BOERENZOON EN TOEN PAKTE JE EEN PAARD, DIE HONDERD METER VOOR HET STATION IN ELKAAR ZAKTE, EN TOEN MISTE JE DE TREIN!!
IK WEET HET WEL!!”
Marinier 4: “Nee, nee, zo ging het niet.
Ik pakte geen paard, maar de auto van me pa.
Maar 100 meter voor het station kon ik niet meer verder omdat er 3 dooie paarden op de weg lagen!!” Grin Grin
Gepost op: 02-10-2012 21:22:25 0 Liked en de gem. score is 0

Hans


Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd
4 en 5 mei

Zegt een Duitser tegen een Amsterdamse barkeeper: "Wat is het stil vandaag." "Klopt," zegt de barkeeper. "Het is vandaag 4 mei. "Ja maar, het is zo stil, vind ik." "Klopt," zegt de barkeeper weer. "Ik zei je toch al dat het vandaag 4 mei is." "Maar waarom is het dan zo stil?" "Dan herdenken we de honderdduizenden doden van ons die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gevallen." "Honderdduizenden doden? Man, bij ons zijn miljoenen doden gevallen." "Klopt," zegt de barkeeper; "maar dat vieren wij morgen."
Gepost op: 07-05-2007 20:47:51 0 Liked en de gem. score is 0

Hans


Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd
Lantaarnpaal

Een soldaat staat om een uur 's nachts na een vrolijke avond, wat onvast op zijn benen met zijn arm om de lantarenpaal. Er komt een kapitein voorbij, die hem vraagt wat hij daar middenin de nacht uitvoert. "NNNoou kkkapitein, de heeeele stad draait om me heen, en nou wacht ik tot de kazerne voorbij komt en dan ssstap ik naar binnen."

Gepost op: 03-12-2006 20:25:25 0 Liked en de gem. score is 0

Hans


Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd
Jan en Sjefke

Een tijd geleden hadden het Nederlandse en het Belgische leger een grensoorlog uit te vechten. De loopgraven zijn gegraven, maar de oorlog schiet niet echt op. Dus er moest een andere strategie worden bedacht om deze oorlog er gunstiger uit te laten zien voor het Nederlandse leger. Bij een militaire top wordt door de generaals bedacht dat de meeste Belgen Sjefke heten en misschien moet dat aan het front maar eens gewoon geroepen worden. Zo gezegt zo gedaan, een koerier met een geheim bericht naar het front en de order wordt uitgevoerd. Jan Soldaat in de loopgraaf probeert het eens: "Sjefke" en van de overkant klinkt: "Ja Present", PANG, dood. Dit herhaalt zich dagenlang achter elkaar en de Belgen verliezen verschrikkelijk veel soldaten. Er moest iets gebeuren, dus op hoog niveau bij de Belgische generale staf wordt bedacht dat de meeste Nederlanders Jan heten en waarom zouden zij dus niet hetzelfde proberen. Ook een geheim bericht per koerier naar het front en Sjefke Soldaat moest het maar eens proberen. Dus Sjefke roept: "Jan!" Niets "JAN!!!!!!" Weer niets "JAN!!!!!" Dan klinkt het van Nederlandse zijde: "Was jij dat Sjefke" "Ja" PANG!!!!!! Embarrassed Lips Sealed Lips Sealed
Gepost op: 26-10-2006 18:53:49 0 Liked en de gem. score is 0
Naar boven Reageer
1254 moppen geplaatst | Contact